Failure is not an option

Helsingborg

Tackar gudarna för att det bara är lördag idag. Morgondagens aktivitet kommer bestå av återhämtning. Mer än välbehövligt efter en helt fantastisk vistelse nere i Helsingborg som bjöd på utgång så det stod härliga till. Lite saftigare priser i baren än hemma i Halmstad men så himla värt det.

Är inte det minsta bitter över att ha missat underbar på Mårtensson. Le Cardinal och Helsingborg i allmännhet levererar bättre än Halmstad alla dagar i veckan. Lite saftigare priser i baren men trevligare folk, finare ställen, bättre musik och längre öppettider. Vid sex på morgonen var vi ett gäng slagna hjältar som stupade i säng och somnade på inte mindre än några sekunder kändes det som.

Resten av helgens aktiviteter kommer enbart bestå av återhämtning. Känns inte mer än rätt och det med start nu.

 

Harrys

Waaah. Nu är det tur att klockan är läggdags. Fallit in i en matkoma eller något liknande efter ett besök på Harrys. Restaurangbesök så här på en onsdag. Mmm. Tackar man ju inte nej till precis.


Mot toppen

Nu har jag gått och blivit med blogg helt plötsligt. Spännande, ja. Siktar på att bli nästa Blondinbella eller Kenza, såklart. Go hard or go home. Eller? Inte riktigt kanske. Meeen har haft en återkommande tanke om att det hade varit himla trevligt att dokumentera sista tiden på gymnasiet. Som i och för sig inte är så händelserik. Nää, blir mest massa festande, studenttävlingar, eller möten. Inte så man stressar ihjäl sig precis.

Men i alla fall, blogg fick det bli. Vet inte riktigt hur det här kommer sluta. Kanske resulterar i att jag blir helt besatt och slänger upp "dagens outfit" hej vilt och allt annat som hör till en kändisblogg. Fast nää. Skulle inte tro det.