Låter bilderna tala för sig själva

Photoshoot


Ställde upp på en studentfotografering i tisdags. Supertrevlig och begåvad tjej som heter Beatrice som tagit bilderna på mig och Julia. In på hennes hemsida för att kika på fler fina bilder som hon tagit.

H Ä R hittar ni hennes hemsida.

Världen är full av möjligheter

 
 

Det närmar sig...

Balklänningen är insydd och hämtad, skor och väska är inköpt, smink, hår och naglar bokat. Håååå, om jag längtar? Pretty much. Synd att man inte får gå på en studentbal fler gånger i livet. I övrigt har jag hunnit med en visit nere i Helsingborg, skriva högskoleprov och varit på arbetsintervju sedan sist jag var lite aktiv här. Med andra ord kommer jag inte vara helt sysslolös efter studenten, tack o lov!!

New favorite

Har haft en alldeles, alldeles underbar påsk. Hunnit vara på krogen två gånger inom loppet av tre dagar. Nästan mer än jag varit ute på hela 2013. Snacka om att vara flitig nu i helgen?? Druckit Malibu för första gången också, när den slank ner kunde jag inte tänka på något annat än min älskade kokosolja. Smakade precis som den luktar, med andra en himla massa sommarkänslor över det och alltså helt i min smak. Yummy!
 
För övrigt känns det fantasiskt att vi har ställt om klockan till sommartid. Ännu ljusare på kvällarna nu. Sånt gillar vi! Och så ska jag göra högskoleprovet på lördag. Vuxenpoäng på det?!